g

Wie zijn wij

Een organisatie die op elkaar kan bouwen.

Willem Dijk is een familiebedrijf. Eén die houdt van eerlijke handel in mooie kwaliteitsproducten. Wij zetten ons dagelijks in om u voor een goede prijs van de beste aardappelen, groenten en/of fruit te voorzien. Daarnaast houden we van openheid als het gaat om wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen.

Wie dagelijks met aardappels, groenten en fruit te maken heeft, weet dat snelheid en organisatie onafscheidelijk zijn. Vooral wanneer je, zoals wij, staat op een afhandelingstermijn van 24 uur als absolute limiet. Om dat doel te bereiken houden we intensief contact met afladers. Commissionairs houden ons op de veilingvloer regelmatig op de hoogte. Zo blijven we alert op ontwikkelingen in de markt. Dat komt de kwaliteit en de versheid van de producten ten goede.

onze voordelen

6 voordelen van Willem Dijk

Gesloten koelketen van producent tot klant
Voorzien van de laatste koeltechnieken rijden onze vrachtwagens en toeleveranciers in binnen- en buitenland naar uw winkel. Er bestaat tussen aflader en uw winkel geen moment dat de waren in aanraking komen met een temperatuur hoger dan 7° Celsius. De koelapparatuur op de vrachtwagens voldoet aan de modernste normen. Dat geeft u de zekerheid dat uw product continu de juiste temperatuur houdt en vers blijft. Tussen u en de kweker en tuinder zit een reisafstand van maximaal vierentwintig uur. Meer niet.
Alleen verse kwaliteitsproducten
Wij garanderen versheid van al onze producten door in ons complex de temperatuur onder controle te houden. Wij beschikken over speciale koelcellen met een constante temperatuur van 3° Celsius en een koelcel specifiek voor exoten met een constante temperatuur van 6° Celsius. Onze bananencel heeft een temperatuur van 13° Celsius en de neerzetloods een ruimtekoeling van 7°Celsius.
Altijd persoonlijk contact
Scherp inkopen vraagt om een alerte organisatie. Willem Dijk heeft daarom slagvaardige en gekwalificeerde medewerkers in huis. Alleen zo kunnen wij garanderen dat uw kwaliteitsbestelling tegen een scherpe prijs en op het door u gewenste tijdstip bij u voor de deur staat. Altijd persoonlijk contact met een vaste verkoper. Wel zo prettig.
Snelle levering

Voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. Deze gouden regel maken wij al jaren waar met ons voltallige team. Onze telefonische verkoop is doordeweeks te bereiken van 7.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 7.30 – 12.30 uur.

 

We weten ook al jaren dat er na 17.00 uur ‘s middags nog wel eens een bestelling te binnen schiet bij onze afnemers. Dat is geen probleem bij Willem Dijk. Na 17.00 uur krijgt u een van onze loodsmedewerkers aan de lijn. Ze helpen u graag verder met een eventuele nabestelling.

Cash & Carry
Onze loods (cash & carry) is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 – 17.00 uur en op zaterdag tussen 07.30 – 11.00 uur. U bent van harte welkom aan de Ossenboer 2 in Enschede om zelf de gewenste dagverse handel bij elkaar te pakken. Onze loodsverkopers zijn u daarbij graag van dienst. Uiteraard kunt u ook vooraf bestellen en uw bestelling afhalen.
ISO 22000-gecertificeerd
Kwaliteitszorg en voedselveiligheid vinden we uitermate belangrijk. We zijn daarom vanaf de start van Willem Dijk AGF gecertificeerd. Tot einde 2019 hebben wij altijd de HACCP certificatie gedragen. Sinds januari 2020 zijn wij zelfs ISO 22000-gecertificeerd. Deze norm sluit het beste aan op onze organisatie en wat klanten van ons verwachten. ISO 22000 gaat erg ver in voedselveiligheid. Onze afnemers ontvangen AGF die aan de (boven)wettelijke eisen, richtlijnen en verordeningen van de Europese Commissie voldoen. Daarnaast beheersen onze medewerkers de processen die nodig zijn om deze kwaliteitsnorm te handhaven en bewaken. U kunt het certificaat downloaden onderaan deze pagina.

Ons verkoopteam staat voor u klaar, maak kennis met ons commerciële afdeling

Stefan Brughuis
Stefan Brughuis
Evert Pross
Evert Pross
Geert Kruize
Geert Kruize
Han Daniels
Han Daniels
Ivo van der Meer
Ivo van der Meer
Maikel Vuurboom
Maikel Vuurboom
Marjon Kranenburg
Marjon Kranenburg
Matheus Sari
Matheus Sari
Rene Vuurboom
Rene Vuurboom
Richard van der Helm
Richard van der Helm
Ronnie Moorman
Willem Dijk jr
Willem Dijk junior
Willem Dijk sr
Willem Dijk senior

Over ons

Familiebedrijf met passie voor aardappelen, groenten en fruit

Aardappelen, groenten en fruit gaan door veel handen. In veel gevallen bij de tussenhandel ook. Zo niet bij Willem Dijk. Of het nu gaat om de afstand van het land tot de klant of tussen u en ons. Wij kiezen graag voor de kortste weg om zo de beste kwaliteit te garanderen. Onze mensen hebben allemaal jarenlang ervaring in de AGF-branche, dit brengt vele voordelen met zich mee. Wij weten wat er speelt in de markt, zijn bekend met het werk op de veiling, hebben ervaring als commissionair en houden als geen ander van aardappelen, groente en fruit. Daarom kiezen we altijd voor eerste kwaliteit en eigen import.

Import & Export

Wij importeren geen groenten en fruit, maar kwaliteit. Vanuit onze vestiging in Enschede exporteren wij naar Duitsland, België en de UK.

Onze klanten

Trots op ons uitgebreide scala aan klanten. Van speciaalzaken tot markthandelaren en supermarkten weten ons te vinden voor de beste kwaliteit en service.

Geschiedenis

Van vriendendienst tot groothandel. Lees alles over de bijzondere geschiedenis van ons familiebedrijf (3e generatie) Willem Dijk AGF.

Certificering

Kwaliteitszorg en voedselveiligheid vinden we uitermate belangrijk. We zijn daarom vanaf de start van Willem Dijk AGF gecertificeerd.

Video afspelen

Vacatures

Wij zoeken jou! Kom werken bij een dynamisch bedrijf in de groenten en fruit sector.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers in onze op- en overslagloods. Maar ook in commerciële functies of in het transport kun je bij ons aan de slag.

Loodsmedewerker

Ben jij van alle markten thuis en op zoek naar een afwisselende baan?

Welkomstbonus

Maak gebruik van onze welkomstbonus voor nieuwe medewerkers en verdien tot 500 euro!

Orderpicker FT

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan?

Stage / Afstuderen

Wij hebben op verschillende afdelingen de mogelijkheid om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen.

This site is registered on wpml.org as a development site.