Aardappelen

Aardappels

Aardappelen zijn onze specialiteit.

Met de aardappelen van Willem Dijk biedt je jouw klanten altijd een kwaliteitsaardappel. Welke je ook kiest: groot of klein, kruimig of vast, nieuw of later geoogste. Wij hebben twee specifieke aardappelmerken in ons assortiment: Polder Potato en Tukker Tuffels. De telers van beide soorten zijn gevonden na een strenge selectie. Daarmee heb je de zekerheid dat de specifieke kenmerken en kwaliteit constant blijven. Natuurlijk blijven we scherp controleren, want alleen de beste aardappelen tellen.

Aardappelen

Voor de export leveren we naast deze genoemde aardappelen ook Duitse aardappelen.

Polder Potato

Al 25 jaar doen wij succesvol zaken met deze absolute aardappelspecialist uit Dronten.

Tukker Tuffels

De Tukker Tuffel is een gewassen Bildtstar van hoogwaardige kwaliteit.

Kant-en-klare producten

Naast de gewone aardappel bieden wij ook een heel aantal gegaarde aardappelproducten.

g

Tukker Tuffels

Een Bildtstar van hoogwaardige kwaliteit.

De Tukker Tuffel is een gewassen Bildtstar van hoogwaardige kwaliteit die we speciaal selecteren op het land. Deze aardappel is veelzijdig te gebruiken: lekker om te koken, te bakken en in salades. De teler van de Tukker Tuffel is gevonden na een strenge selectie. Door blijvend kwaliteitscontroles uit te voeren garanderen wij dat de specifieke kenmerken en kwaliteit constant blijven. Deze bijzondere aardappel is dan ook erg populair bij de consument.

POLDER POTATO

Volledig assortiment Polder Potato aardappelen.

Willem Dijk AGF voert het volledige assortiment aardappelen van Polder Potato. Al 25 jaar doen wij succesvol zaken met deze absolute aardappelspecialist uit Dronten. Wij leveren alle bekende aardappelrassen: Bildtstar, Eigenheimer, Bintje, Doré, Santé, Nicola, Frieslander, Opperdoezer ronde, Irene, Agria, Rode Star, Redstar, Maritiema en Première.

g
g

producten

De klant gaat voor gemak.

Een breed assortiment is tegenwoordig een absolute voorwaarde in de AGF-branche. In ons uitgebreide aardappel assortiment vind je ook kant-en-klare, voorgegaarde aardappelproducten.

Producten

Een breed assortiment is een absolute voorwaarde.

Een breed assortiment is tegenwoordig een absolute voorwaarde in de AGF-branche. Je wilt jouw klanten op zoveel mogelijk variaties trakteren. Liever meer keuze bieden, dan minder. Dit betekent dat je jaarrond een breed assortiment wilt van goede kwaliteitsproducten. Dat top-assortiment vind je bij Willem Dijk.

Groenten

Alle groenten die je maar wilt verkrijgbaar bij jouw groentespecialist Willem Dijk.

Eigen merken

Wij leveren alleen kwaliteit. Een aantal producten brengen wij onder een eigen huismerk op de markt.

Fruit

Wij zijn specialist in fruit van Hollandse bodem, maar ook in de import van alleen de beste fruitsoorten.

Crossdock partners

Samen met onze partners, garanderen wij het uitgebreidste assortiment.

This site is registered on wpml.org as a development site.